wegwerkzaamheden Zwaansmeer sleuf graven 2022

Wegwerkzaamheden Zwaansmeer november 2022

Publicatiedatum: 1 november 2022

De toegangsweg Zwaansmeer is er slecht aan toe. En op het parkeerterrein zijn enkele geasfalteerde stukken sterk verzakt. Daarom zullen we dit in november opnieuw asfalteren.

Omdat het drukker met auto’s is geworden op de toegangsweg en er daar grotere auto’s rijden door de ontwikkeling van het erfgoedpark, zullen we naast de weg grastegels (tegels met gaten waardoor gras e.d. kan groeien) aanleggen. Hierdoor kunnen auto’s elkaar makkelijker passeren. Inmiddels is met deze werkzaamheden begonnen.

Op enkele plekken van het parkeerterrein van Zwaansmeer zijn ook al nieuwe straatkolken aangebracht voor een betere afvoer van het regenwater. Daardoor komen niet zo snel meer grote waterplassen op de parkeerplaats te staan. 

Daarnaast komt er een hogere drempel terug op de plek bij de oversteek van parkeerterrein naar de hoofdingang van het speelterrein. En wordt er onderzocht of er op andere plekken nog meer drempels nodig zijn.

Tijdens de asfalteringswerkzaamheden op 7 en 8 november zullen de toegangsweg en het parkeerterrein van Zwaansmeer zijn afgesloten.  Het verkeer wordt omgeleid via jachthaven Zwaansmeerpolder. Dit staat dan met borden aangegeven. Zie kaart voor de omleiding.


Meer nieuws