Terreingebruik

Wil je op de terreinen van het Alkmaarder- en Uitgeestermeer of het Aagtenpark een activiteit of evenement organiseren, iets verkopen of commerciële foto- en filmpopnamen maken? Dan heb je toestemming van het recreatieschap nodig. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

Activiteit of evenement organiseren

Op de terreinen van Recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer zijn er talloze mogelijkheden om activiteiten of evenementen te organiseren. Zo kun je in de gebieden groepsactiviteiten organiseren zoals bruiloften, feesten en barbecues. Of bijvoorbeeld sportlessen en hondentrainingen geven in de buitenlucht. Dit kan echter niet altijd en overal. Lees meer over het aanmelden van terreingebruik.

Aanvragen ventvergunning of tijdelijke standplaats

Wil je in de recreatiegebieden iets verkopen of verhuren, dan heb je officieel toestemming nodig van het recreatieschap. Je moet hiervoor een vent- of standplaatsvergunning aanvragen. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder via 0251-311410 of stuur een mail naar info@alkmaarder-enuitgeestermeer.nl.

Foto- en filmopnamen

Voor het maken van foto- en/of filmopnamen voor commerciële doeleinden in recreatiegebied Alkmaarder- en Uitgeestermeer of het Aagtenpark is toestemming nodig van het recreatieschap. Neem voor de mogelijkheden contact op met de beheerder via 0251-311410 of stuur een mail naar info@alkmaarder-enuitgeestermeer.nl.

Kosten terreingebruik

Voor het aanvragen van informatie, een vergunning of een andere dienst kunnen kosten in rekening worden gebracht. Deze kosten kun je terugvinden in de legesverordening