Nieuwe kans voor ondernemer voormalig Erfgoedpark De Hoop

Nieuwe kans voor ondernemer  voormalig Erfgoedpark De Hoop

Het recreatieschap is opnieuw op zoek naar een ondernemer voor het voormalig erfgoedpark De Hoop. Zij is er helaas niet in geslaagd een kandidaat te vinden voor de ontwikkeling van het voormalig erfgoedpark. De drie eerder geselecteerde kandidaten hebben zich om verschillende redenen teruggetrokken.

Link naar: Nieuwe kans voor ondernemer  voormalig Erfgoedpark De Hoop

Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

Wilt u in de toekomst benaderd worden voor vastgoedprojecten in recreatiegebieden in Noord-Holland? Meldt u dan hier aan!

Link naar: Ziet u kansen in recreatie- en horecaontwikkeling?

Pontje Molletjesveer weer in de vaart 

27 Juni 2012

Het zelfbedieningspontje Molletjesveer over de Nauernasche Vaart bij Krommenie is weer in de vaart.†

Uitloop werkzaamheden
Het pontje Molletjesveer, in de Nauernasche Vaart tussen Krommeniedijk en het bedrijventerrein Molletjesveer te Krommenie, is onderdeel van een fietsknooppuntennetwerk en een aantal fietsroutes zoals de Pontjesroute. Het recreatieschap Alkmaarder- en Uitgeestermeer heeft†het pontje nog veiliger en eenvoudiger te bedienen gemaakt.

Wijziging vaartijden en toezicht
Tegelijkertijd met de verbeteringen aan het pontje zijn†ook de vaartijden van het pontje aangepast. De pontje vaart†tussen 9.00 en 19.00 uur. Tevens zullen†toezichthouders van Recreatie Noord-Holland†meer†surveilleren om overlast voor omwonenden te voorkomen.