INFORMATIE bijeenkomst De Buitenlanden 13 februari 2017

INFORMATIE bijeenkomst De Buitenlanden 13 februari 2017

Hier treft u informatie aan over de bijeenkomst.

Link naar: INFORMATIE bijeenkomst De Buitenlanden 13 februari 2017

Heeft u een dode vogel gezien?

Heeft u een dode vogel gezien?

Komt u een dode vogel tegen?

Link naar: Heeft u een dode vogel gezien?

Naar buiten in Noord-Holland! 

22 Maart 2012

Nu de lente is begonnen, valt er weer veel te zien en veel te beleven in het mooie Noord-Hollandse landschap. Overal zijn lammetjes te bewonderen, keren weidevogels terug in het landschap en krijgt de natuur weer kleur. Zin om er op uit te trekken? De natuurwegwijzer geeft u een prachtig overzicht van de vele wandel, fiets en vaarroutes in Noord-Holland. Kijk op www.natuurwegwijzer.nl

Leuk om met je kinderen pasgeboren lammetjes te bekijken. Dat kan in de Amsterdamse Waterleiding duinen op verschillende data. Of bezoek een schaapscheerdag, bijvoorbeeld op zondag 27 mei op boerderij Zorgvrij. Ook de echte vogelliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Voor het waarnemen van weidevogels, wandelend of per boot, is er tal van excursies.

Het voorjaar is het mooiste moment om de natuur te beleven. Je kunt dan volop genieten van de prille flora en fauna. In Noord-Holland wordt door vele organisatie en vrijwilligers excursies en mooie routes uitgezet.† Er valt voor iedereen wat te beleven.

Natuurwegwijzer.nl is dť site voor buitenactiviteiten in de Provincie Noord-Holland. Ervaar de vele fiets-, wandel- en vaarroutes. Onderneem de meest boeiende excursies, ontdek de leukste speelplekken en geniet van de vele honderden natuur- en recreatiegebieden. De natuurwegwijzer is een samenwerking tussen PWN, Recreatie Noord-Holland, Landschap Noord-Holland, Waternet en IVN (Instituut voor natuureducatie en duurzaamheid).

zorgvrij_jonge_dieren_005.jpg (12.3 K)